13 Ocak 2011 Perşembe

Baslamak mi, bitirdim bile!

Insanin" reklamlar, gercek olsa!" diyesi geliyor :(  :)
Resim, Sabah gazetesinden  alinmistir. Onlar nerden almistir bilemem
(gunahlarini almayayim ama pek ozgun bir calisma gibi gelmedi bana, Hincal Uuc mu cizmis acaba ki :))

Yillar once... Ne kadar yil once? Bilmiyorum, belki 15, belki 20 belki 10?
Bir hazir corba reklami (adini vermeyecegim:)) hani  su hemencik hazirlanan, tadi guzel olup aslinda besin olmayan corbalardan...
Genc bir kizimiz var basrolde. Patronu geliyor, bir rapor hazirlamasini istiyor. Zor bir is belli, kiz ne yapsam, etsem modunda, surat asik, dunya omuzlarinda sanki, yaziiiik... :) Sonra sicacik bir mola:)  deyip, bardaga corbayi dokuyor, uzerina kaynar su dolduruyor veee dunya degisiveriyor!
Sonra patronu geliyor. "Basladin mi?" diye soruyor ve cevap su:
-Baslamak  mi, bitirdim bile!
Iste ben de o replikten istiyorum :((((((

Internette cok arastirdim ama bulamadim reklami. Ayni corbanin baska reklamlari vardi ama isime yaramazdi, "Baslamak  mi, bitirdim bile!" yalanini soylemiyordu onlar! Yuuuh yani, dag gibi bulasik ama XX ile kolay bile daha makuldur, hatta Nese'nin kepek sorununun hoop diye hemencik cozulmesi bile!
Siz halki ne  saniyorsunuz! Soyleyin bana, ne sa-ni-yor-sunuz! Bir corba ic, superman ol! Yok ucmak bile daha kolay! Oyle rapor yazmak " "Baslamak  mi, bitirdim bile!" diye masal okumaya benzemez! Sizi gidi halkin iyi niyetlerini suistimal ediciler sizi! Sizi gidi, yaramazlar sizi :)))))

"Artik su raporu bitirsem!" serzenisleri buraya da yansidi, idare edin, e bir de dua edin, bitsin artik! Soz, pasta bile yaparim size:)

2 yorum:

  1. Allah'im noolur hemen bitirisin, biz de pasta yiyelim:)

    benim de aklima bir sprite reklami geldi: gencler basketbol oynuyor, sonra biri topu potaya dogru atiyor ve sayi olmuyor, bizimki hirs gozlerini burumus bi sekilde sprite iciyor, sonra yine atiyor topu, veee yine sayi olmuyor:) reklam sesi cikiyor: "İmaj hiçbir şeydir, susuzluk her şey! Susuzluğunu dinle" diyor, ve ben gevrek gevrek gulumsuyorum:)

    yaaa iste, luzumsuz seyleri akilda tutmada ustume yoktur!

    YanıtlaSil

Yorum alinca o kadar cok mutlu olurum ki kanatlanip ucarim sanki... Hadi ucur beni okuyucu ;)