Tarife cok gerek yok aslinda...
*Somon Turk usulu balik nasil kizartilirsa o sekilde (hem de annemin Turkiye'den getirdigi miss misir unu ile) kizartildi.
*Konserve fasulye, tursu, yesil sogan, taze sogan, limon, zeytinyagi biraraya getirilip, artistik (pakette boyle yaziyordu inanin!) marullarin uzerine seriliverdi.
*Ezogelin corba ile baslayan aksam yemegimiz bu saglik, lezzet dolu tabakla son buldu...
E afiyet olsun bizlere...
Harika bir menü olmuş,daha ne olsun:::))))
YanıtlaSilBir de iyi ki tekrar yazmaya başladın,özlemişim yazılarını okumayı...
Lamacım ellerine sağlık, pek nefis bir tabak olmuş...
YanıtlaSilMısır unuyla kızaran balık gibisi yok:).
Sevgiler..
aslı
İnanıyorum bende boyle yemekler hazırlıcam bır gun..
YanıtlaSilSevgili arkadaşım ziyaretine çok te
YanıtlaSilşekkür ederim.Evet ben çok şanslıyım
gerçekten harika dostlarım var sevgiler.
Lamacım, hem sağlıklı hem lezzetli Ellerine sağlık.
YanıtlaSilUzaklara sevgiler...
Lama Hanımcım.. :)
YanıtlaSilEvvela bu derin / samimi yüreği tanıdıkça,bildikçe,hissettikçe içimin ısındığını belirtmeden edemeyeceğim.
'Benden bana reçete' den tutun da,... milyon yorum başlığına kadar hepsinde ince bir zeka,hassas / içli bir bünye ve keyifli / renkli bir kişiliğin sinyalleri alıyorum,çok güçlü hem de..
Maşallah subhanallah.Yaşlarımızın kritiğini es geçip,müstakbel gönüldaşlığımızdan bahsedelim isterim :)
Hayır ve saadete nasip olsun inşallah.
Mamalar da pek nefis hani !
bu tabağı öyle yemeğim için alabilirmiyim:))))
YanıtlaSilellerinize sağlık harika olmuş