23 Eylül 2010 Perşembe

Misir unlu somon, marul yataginda fasulye salatasi

Saglikli ve kolay bir ogun onerisi...



Tarife cok gerek yok aslinda...
*Somon Turk usulu balik nasil kizartilirsa o sekilde (hem de annemin Turkiye'den getirdigi miss misir unu ile) kizartildi.

*Konserve fasulye, tursu, yesil sogan, taze sogan, limon, zeytinyagi biraraya getirilip, artistik (pakette boyle yaziyordu inanin!) marullarin uzerine seriliverdi.
*Ezogelin corba ile baslayan aksam yemegimiz bu saglik, lezzet dolu tabakla son buldu...
E afiyet olsun bizlere...

7 yorum:

  1. Harika bir menü olmuş,daha ne olsun:::))))

    Bir de iyi ki tekrar yazmaya başladın,özlemişim yazılarını okumayı...

    YanıtlaSil
  2. Lamacım ellerine sağlık, pek nefis bir tabak olmuş...
    Mısır unuyla kızaran balık gibisi yok:).
    Sevgiler..
    aslı

    YanıtlaSil
  3. İnanıyorum bende boyle yemekler hazırlıcam bır gun..

    YanıtlaSil
  4. Sevgili arkadaşım ziyaretine çok te
    şekkür ederim.Evet ben çok şanslıyım
    gerçekten harika dostlarım var sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. Lamacım, hem sağlıklı hem lezzetli Ellerine sağlık.

    Uzaklara sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. Lama Hanımcım.. :)
    Evvela bu derin / samimi yüreği tanıdıkça,bildikçe,hissettikçe içimin ısındığını belirtmeden edemeyeceğim.
    'Benden bana reçete' den tutun da,... milyon yorum başlığına kadar hepsinde ince bir zeka,hassas / içli bir bünye ve keyifli / renkli bir kişiliğin sinyalleri alıyorum,çok güçlü hem de..
    Maşallah subhanallah.Yaşlarımızın kritiğini es geçip,müstakbel gönüldaşlığımızdan bahsedelim isterim :)
    Hayır ve saadete nasip olsun inşallah.
    Mamalar da pek nefis hani !

    YanıtlaSil
  7. bu tabağı öyle yemeğim için alabilirmiyim:))))
    ellerinize sağlık harika olmuş

    YanıtlaSil

Yorum alinca o kadar cok mutlu olurum ki kanatlanip ucarim sanki... Hadi ucur beni okuyucu ;)