- Siyez bulgurunu bir tencereye alın, üzerine iki su bardağı kaynar su ekleyin ve 15 dakika beklettikten sonra suyunu süzün.
- Tencereye zeytinyağı, toz zerdeçal ve kırmızı biberi koyun, orta ateşte yağı kızdırın. Doğranmış biber ve sarımsağı ekleyip hafifçe kavurun.
- Süzülmüş bulguru tencereye alın, 1-2 dakika kadar aralarda karıştırarak kavurun.
- Tencereye domates suyu, bezelye ve suyu aktarın. Pilavın tuzunu ayarlayın. Kaynamaya başlayınca tencerenin kapağı kapalı olarak kısık ateşte suyunu çekene kadar 15-20 dakika civarında pişirin.
- Pilav suyunu çektikten sonra ocağı kapatın ve en az 15 dakika demlendirdikten sonra servis yapın
28 Haziran 2020 Pazar
Sebzeli siyez bulguru pilavı
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
یخچال دیپوینت
YanıtlaSilست شیرالات شودر
سینک گرانیتی ظرفشویی
بهترین فر توکار ایرانی
Fagor Teknik Servisi olarak sitenizi çok beğendik.
YanıtlaSilElinize sağlık! Benim bloguma da beklerim :)
YanıtlaSil
YanıtlaSilEndüstriyel Mutfak Servisi olarak bloğunuzu beğendik.
Endüstriyel Mutfak Servisi olarak bloğunuzu beğendik.
YanıtlaSilblogunuz çok iyi teşekkürler
YanıtlaSilÖztiryakiler servisi olarak teşekkür ederiz.
YanıtlaSilinoksan servisi olarak çok hoşumuza gitti
YanıtlaSilgüzelll
YanıtlaSilbeğendimm
YanıtlaSilçok iyi olmuş denedim beğendim
YanıtlaSilevettttt
YanıtlaSilMükemmel duruyor denemek lazım
YanıtlaSilPaylaşımlarını her geçen gün güzel oluyor. takip etmekten mutlu oluyoruz. Eğitim Haber ve Hidroponik
YanıtlaSil