12 Aralık 2007 Çarşamba

Gec buldum, cabuk kaybettim :(

GUNCELLEME
Arkadaslarim, geri verdim aleti parami da aldim merak etmeyin:) Normalde hamur yogurabilen bir alet bende kusur yok bu konuda da iciniz rahat olsun. ucuz etin yahnisi durumu da yok cunku Turkiye'de alisik degiliz ama burda boyle indirmler bu memlekette oluyor. Kismetsizlik oldu iste...


Bu resimde gorudgunuz isil isiil parlayan mikserden aldik kara cuma (black friday) gunu. Sukran gununun birgun sonrasi tum magazlarda cilgin indirimler olur.Genelde saat 6 gibi acilan dukkanlarda insanlar sira kapmak icin geceden, hatta birgun onceden kamp kurarlar, hic abarti yok! Onceki senelerde bilgisayar ve kamera ihtiyaclari icin esim ve arkadaslari kamp kuranlar arasindaydi :)
Bu sene kahvaltimizi yaptik ahestee aheste birkac magazaya ugradik. Brosurlerden birkac sey not etmistik alabiliriz diye. Aklimdaki nesnelerden birisi de bu Allah'tan bulasica mikserdi! Buldu zaten, geri verdik :(((( Nasil da sevinmistim ,bana yar olmadi kimseye olmaz insallah! :) Inanin iki kez kullandim. Birinde portakalli kek yapmak, ikincisinde Gulenay ile birlikte carsaf boregi yaparken hamur yogurmak icin... Ucuncu de ekmek yapayim dedim, alet aniden duruverdi. Ses vermiyor, kipirdamiyor... Once inanamadim... Yok dedim calisiyordur, calismali ama hayir ,ama hayir.... Hani benim unlu Tu tu tu'm var ya, masAllah'lik tukuruk , bu alete diger turlu tukuruk atmak lazim ya, degmez :)))) Ya ben simdi bu kadar ucuzunu nerden bulacagim... (Bu markanin - Hamilton Beach,fena marka sayilmaz aslinda Kitchen Aid'den iyi olmasin :P- normal fiyati en az 50 $ iken indirimde 25 $ idi)

Hem icimi dokmek hem de belki bu kadar duygu somurusu uzerine yenisini hediye etmek isteyen birileri cikar umidiyle yazdim iste :P
Var mi aranizda kalbi mikser tarfindan lime lime olan Lama'yi mutlu etmek isteyen :)

20 yorum:

  1. ay lamacığım, cidden ama cidden üzüldüm, çünkü kendimi senin yerine koydum da uff feci, ben bir kurabiye kalıbı bile aldığımda eve gidip onu denemek için can atıyorum, eve gidip de kalıbın kırık çıktığını görsem ağlarım oturup.Yani senin yerinde olmak istemezdim şu anda çok geçmiş olsun şekerim.

    YanıtlaSil
  2. Mugecim canim ya,
    o kadar da uzulme, ben alisirim onun yokluguna... eski el mikserini cikardim posetinden ,dun kullandim bile...
    Yok illaki uzulecegim diyorsan gonderirim adresimi yenisini gonderirsin, birlikte seviniriz :D hehehh

    YanıtlaSil
  3. Lamacim gulum ayni black friday'e senelerdir yaptigim bir aliskanligi bozarak ben katilamadim , ve fekat esim Sony digital camera icin sabahin 5'inde Walmart kapisina dayandi, ama ondan cooooooooooook oncelerinde baskalari da dayandigi cin ayni kapiya , arabayi park etcek yer bulup iceri girmesi 1 saatini almis, hisimla iceri girmis ve fekat tabii sony dig cam'in yerinde yeller esiyormus, ben de kendisine hani su 6 dolarlik mixerlerden bulursan al diye siparis ettiydim, bulmus ve almis .. hani yani ... tabii bi kitchen aid diil .. hatta hamilton beach bile diil ... hatta markasi ne onu bile bilmiyorum, mutfaga gidip bakmaya da useniyorm su an itibariyle .. benim eski duduk mixerim olur da bozulursa diye yedekte dursun diye aldiydim. seve seve verebilirim
    :) istersen :) bulusursak bigun .. bulustugumuzda sen unutmazsan .. ben unutmazsam :) kocamaaaaaaaaaaaaaaaaan operim canisim :)

    YanıtlaSil
  4. Ne kadar ucuzmuş fiyatı çok şaşırdım. Ben haftasonu Ankarada baktım. Kenwood 500 YTL idi. Gördüğüm en ucuz butdu. Esse mağazasındakiler ise 900 YTL idi. Ben burda 200 $ a da bulsam sevineceğim yani:-(((

    YanıtlaSil
  5. tuh ya bak uzuldum simdi :( olsun bosver yenisini alirsin saglik olsun ;)

    YanıtlaSil
  6. :-( Lama'cim olsa dükkan senin ama bende de yok.
    "ucuz etin yahnisi"
    lafini sevmem-ucuzda cogu kez iyi oluyor- ama galiba burada tam yeri.Cünkü buna benzer bir mutfak canavarini bende almak istiyorum ama 300 Euro dan basliyor ve 900 e kadar devam ediyor.

    YanıtlaSil
  7. Yeni aldığın için garanti kapsamında olması lazım. Tüketici hakları yok mu orada? Hakkını ara derim ben. Ama olmazsa da senden kıymetli mi? Hiç de üzme kendini. Sağlık olsun.
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  8. LAMACIM çok üzüldüm ama şaşırdım da.hani orası amerika ya ,tüketici hakları falan daha ileri düzeydedir oralarda sanıyordum. garantisi falan yok mu değiştirmiyorlar mı

    YanıtlaSil
  9. lamacımmm neden ki böyle üzüldün, ucuz aldığından ötürü garanti felan yok mu, o zaman bunlar ucuz diye kötü bozuk şeyleri satıolardır, adı üstünde black friday, ayy aynı fiyata 25 euro civarı arzum almıştım memnunumda:)

    YanıtlaSil
  10. Ah caniiim... Bloglar arasinda toplayip hevesin kirilmadan sana bir tane hediye edelim.:) Sanal alem hatirasi diye de önünde resim filan cektirip koyarsin bloguna.:)
    Benim de ilk aldigim ekmek makinasi hevesimi kursagimda koyarak ikinci gün bozulmustu. Eh uygun dille ben de beddualari savurmustum arkasindan.:))

    YanıtlaSil
  11. Lama'cığım,
    Senin canın sağolsun canım.Fazla üzülme demek geliyor içimden, fakat senin yerinde ben olsaydım sanırım çok kötü olurdum.

    Yinede canın sağolsun Lama'cığım.Öpüyorum seni canım.

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  12. Arkdaslarim,
    Desteginzi icin tesekkur ederim.
    Oncelikle yanlis anlama olmasin bu urun kichen aid gibi degil sadece kendi kendine cirpabilen haznelei bir mikser,(Turkce'de nasil geciyor bilmiyorum, Stand mixer diye geciyor) hamur yogurma aparati filan da var gerci ama piyasada en pahali 80 $'dir. Normal kitchen aidler ise eeen az 200 $dan basliyor ki ilgi alanima girmez kendileri :)))
    Turkiye'ye gore cok hassas tuketici haklari var ve bu urunun de garantisi var tabi ama magazada baska kalmamisti. Eger aynisini bulursak ayni fiyata alabilecegiz ama bulamayiz cunku hepsi kapis kapis satilmis :) Zaten 3 gunde bozulan bir alete guvenim de sarsildi :)
    Eski mikseri,hani elinizde tutup bekliyorsunuz (iyyyyk) calisiyor gul gibi, ona geri donus yaptim...

    YanıtlaSil
  13. Fazla alışmadan gitmesi daha iyi olmuştur belki de LaMa kadın...

    YanıtlaSil
  14. Canım,
    Başına gelene üzüldüm ama Allah'tan geri verebilmişsiniz.
    İngilizlerin bir atasözü vardır "ucuz mal alacak kadar zengin değilim" diye demek ki çokta özenmemek gerekiyormuş ucuz eşyaya.
    Bende yaz aylarında nicer dicer diye reklamlarında harika doğrama yapan bir alet aldım.
    Normal fiyatı 90 ytl,ben 30 ytl'ye aldım.Eve geldim üzerine doğramak için 1 elma yerleştirdim ama daha üzerine bastırmadan bütün bıçakları dağıldı.
    Neyse ki fişi vardı,hemen bıçaklarını toparlayıp,mağazaya iade ettim.
    Olur böyle vakalar,biz paramızı kurtardığımıza bakalım.

    YanıtlaSil
  15. Lama'cim anladigim kadariyla senin alet ekmek yogurma kapasitesinde degilmis ve o yuzden bozulmus olabilir.
    Ekmek icin bayagi guclu motora ihtiyac duyuyorlar ve o yuzden Kitchenaid gibiler pahali, ben de Cuisinart robot aldim indirimden (200$) ama ekmek bile yogurabilirsiniz diye yaziyordu uzerinde. Yani sorun o olabilir diye soyleyeyim dedim...

    YanıtlaSil
  16. varyaa kendimi kek gibi hissediyorum şu an.yorum kısmına bi baktım 15milyon yorum var.gözlerim pörtledi hade beaaah falan oldum .şuan da gülmekten sandalyeden düşecem o derece yanii))hay Allahta seni güldürsün emii)))hadi 16milyonuncu kek de ben olayım bari.

    YanıtlaSil
  17. Hem post'a hem de yorumlara koptum burada. Hepiniz ayrı şekersiniz :))) Ben de diyorum 25 dolara kitchen aid mi olur?? Neyse sen de bizim gibi "iyyyk" lemeye devam et, alıştık kolumuzun kopmasına zati :)))

    YanıtlaSil
  18. lamacim pek uzuldum senin adina.. vallahi benim canim cocam sagolsun paraya kiydi bana kitchen aid aldi.. Allah binkere razi olsun.. (sanirim halen taksidini oduyor :) ) kesinlikle bu tarz mikser alacaksan en iyisi o.. bin kere amorti etti odenilen parayi.. ki eminim senin bulundugun yerde daha ucuzdur. bence sizde paraya kiyin bi kitchen aid edinin :D

    YanıtlaSil
  19. Merhaba sitenize etkinlik sıralarına bakarken rastladım.Yazdıklarınızı okurken özellikle en son paragraf gülmedim desem yalan olur.Umarım çok arzu ettiğiniz bu makineye en kısa zamanda tekrar sahip olursunuz.Blogunuz çok hoş,tanıdığıma memnun oldum.Bende sizi beklerim.Bundan sonra daha sık görüşmek dileğimle.hoşçakalın.

    YanıtlaSil
  20. Benim Kitchen Aid var da ne oldu?Bozuldu.Servise verdim.Tamiri 2-3 ay sürermis.Yedek parcalari sinirliymis.Bu ara cok Kitchen Aid tamire verilmis.Garantisi bittigi icin önce tamiri kac para tutar söyleyecekler.Cok tutarsa yenisini al dediler.Buna ne dersin?

    YanıtlaSil

Yorum alinca o kadar cok mutlu olurum ki kanatlanip ucarim sanki... Hadi ucur beni okuyucu ;)