23 Mart 2008 Pazar

Heyecan var mi heyecan ?

Nasil baslik bulmusum ama :)
Etkinligimize az kaldi,heyecanin doruk noktada olmasi lazim ama degil mi:)


Corba etkinligini duyurdugum ilk gunden beri tarifleriniz geliyor ve de gelmeye devam ediyor... Bana gelis sirasina gore gruplayip yayinlamaya calisacagim ama bazi sebeplerden dolayi karisiklik olabilir. Abartisiz soyluyorum maillerin en az yarisini istenmeyen posta(spam) kutusundan ayikladim! Tarifin linkinde ya da resimlerde sorun olunca yeni bilgileri beklemek de gecikmeye sebep oldu tabi ki.

Herhangi bir hata, eksiklik gorurseniz lutfen yorum birakarak belirtiniz. Ama lutfen yumusak olunuz. Moralim bozulur da sutum kesilirse hepimiz uzuluruz degil mi:)Son donemlerdeki duygu somurusu cumlem bu :) Hamiellik bitti, lohusalik da; elimde bir tek bu koz kaldi , idare ediniz lutfen :)

Simdiden olabilecek aksaklik, yanlisliklar icin ozur diliyor ve ilginiz, anlayisiniz icin cok tesekkur ediyorum.

5 yorum:

  1. lamacim aman tu tu tu kesilmesin sutun :)
    bu arada tarifimi gonderdim linkinide :) lakin yaziyi yarin yayinlicam. bugun benim blog un yas gunude onu kutlamam lazim once :) hadi kolay gelisn canim!!!

    YanıtlaSil
  2. Lamacım,

    Dinlene dinlene yaz tarifleri.Bizlerin acelesi yok ya,hem senin gibi tatlı lamayı üzeceğiz diye ödümüz kopar.Zeynep'i doya doya öptüm,sevgiler canım..

    YanıtlaSil
  3. canim ya yardima ihtiyac varmi :)

    YanıtlaSil
  4. Lamacım,

    Biz sana kıyar mıyız hele Zeynep bebeğe hiç kıyamayız, seni onu da çok öpüyorum. Bugün son gün bugün de bir çorba tarifi vereyim istiyorum eğer vaktim olursa.

    Sevgiler,
    İyi bir hafta geçirmen dileğiyle...

    YanıtlaSil
  5. Merhaba
    Eger gec kalmadi isem , etkinlige 'kremali brokoli corbasi' ile katilmak isterim. Verilen adrese email attim. Tesekkurler

    YanıtlaSil

Yorum alinca o kadar cok mutlu olurum ki kanatlanip ucarim sanki... Hadi ucur beni okuyucu ;)