53. Ye Etkinligimizde, konumuz: SEBZE!
Saglikli, hafif, besleyici, cesit cesit, rengarenk sebze yemekleri Mart ayi sonunda Lama Mutfak'ta sizlerle olacak.
Tariflerinizi lamamutfakta (at) gmail.com adresine 27 Mart 2010 tarihine kadar yollayiniz, tum okurlarimizla paylasalim!
Mailinizde adiniz, tarifiniz, tarifin linkini ve fotografini da eklerseniz sevinirim.
Sevgiler:))
*****************************************************************
Turk Dil Kurumu diyor ki:
sebze
isim Farsça sebze
Genellikle pişirilerek yenen bitkiler veya bunların taneleri, göveri, göverti, sebzevat, zerzevat. |
*********************************************************************
Bloguna etkinlikten etkinlige ugrayan tembel blogcu benim gibi oluyor demek:) Belki Lama mutfagin tekrar senlenmesi, renklenmesine vesile olur bu etkinlik, ne dersiniz???
*********************************************************************
oooo
YanıtlaSillamacığım hoşgeldin !
kolaylıklar dilerim.
inş. katılacağım sevgiler
YanıtlaSilHarika,geri donmussun. Yeni tariflerini heyecanla bekliyoruz..
YanıtlaSilSeyma
"Genellikle pişirilerek yenen bitkiler veya bunların taneleri" hmmm, kuru fasulye sebze yani:) baklagil tarifleriyle etkinlige katilmaya izin yazisi gibi geldi bu:)
YanıtlaSilEvet lamacim ya sesin solugun çıkmıyordu. Hoşgeldin bloglara inşallah katılalım :)
YanıtlaSilaaaa harika mutlaka katılmam lazım.
YanıtlaSilHızla geri dönmeni sağalayacaksa bir kaç tarifle katılacağım:)
Sevgiler
hadi bakalim, kolay gelsin lamacik.
YanıtlaSilpittsburghdan bir dost:)
Merhabalar ben de etkinliğe istanbuldan katılıyorum.Katılan arkadaşlara şimdiden kolay gelsin .Evsahibimiz lama mutfaktaya bizleri konuk ettiği için teşekkür ediyorum.Selamlar.
YanıtlaSil