01 Mart 2010

Ye # 53 :Sebze


53. Ye Etkinligimizde, konumuz: SEBZE!
Saglikli, hafif, besleyici, cesit cesit, rengarenk sebze yemekleri Mart ayi sonunda Lama Mutfak'ta sizlerle olacak.
Tariflerinizi lamamutfakta (at) gmail.com adresine 27 Mart 2010 tarihine kadar yollayiniz, tum okurlarimizla paylasalim!
Mailinizde adiniz, tarifiniz, tarifin linkini ve fotografini da eklerseniz sevinirim.
Sevgiler:))

*****************************************************************
Turk Dil Kurumu diyor ki:
sebze
isim Farsça sebze
Genellikle pişirilerek yenen bitkiler veya bunların taneleri, göveri, göverti, sebzevat, zerzevat.


*********************************************************************
Bloguna etkinlikten etkinlige ugrayan tembel blogcu benim gibi oluyor demek:) Belki Lama mutfagin tekrar senlenmesi, renklenmesine vesile olur bu etkinlik, ne dersiniz???
*********************************************************************

8 yorum:

  1. oooo
    lamacığım hoşgeldin !
    kolaylıklar dilerim.

    YanıtlaSil
  2. Harika,geri donmussun. Yeni tariflerini heyecanla bekliyoruz..
    Seyma

    YanıtlaSil
  3. "Genellikle pişirilerek yenen bitkiler veya bunların taneleri" hmmm, kuru fasulye sebze yani:) baklagil tarifleriyle etkinlige katilmaya izin yazisi gibi geldi bu:)

    YanıtlaSil
  4. Evet lamacim ya sesin solugun çıkmıyordu. Hoşgeldin bloglara inşallah katılalım :)

    YanıtlaSil
  5. aaaa harika mutlaka katılmam lazım.
    Hızla geri dönmeni sağalayacaksa bir kaç tarifle katılacağım:)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  6. hadi bakalim, kolay gelsin lamacik.
    pittsburghdan bir dost:)

    YanıtlaSil
  7. Merhabalar ben de etkinliğe istanbuldan katılıyorum.Katılan arkadaşlara şimdiden kolay gelsin .Evsahibimiz lama mutfaktaya bizleri konuk ettiği için teşekkür ediyorum.Selamlar.

    YanıtlaSil

Yorum alinca o kadar cok mutlu olurum ki kanatlanip ucarim sanki... Hadi ucur beni okuyucu ;)