22 Eylül 2006 Cuma

Turp Baslikli Kiz Salatasi


Evrimcigim ister de ben yayinlamaz miyim!
Kayinvalidesine supriz yapcakmis aman da aman hayirli gelin :)) tu tu tu!

Portakal agacindaki ispanak salatasini (icine havuc da ekledim ,suzme yogurt olayina da girmedim) kizin saci olarak,turplari da basligi olarak design ediyorsun:) Corekotu gozler, kirmizi biber dudaklar :P Cok romantik bi tabir degil belki ama hos... Tabagin rengi sari oldugu icin kizimizin yuzu birz solgun oldu idare ediver... Daha kalin dudaklar icin gercek bibere ya da domatese havale ediyorum seni :)
Sonucu bildir Sevgili kayinvalidecigin bu salatadan sonra seni daha mi cok seviyor yoksa dahaaaa mi cooook seviyor diye ;)
Sen de bir ara ordek salata tarifini cizdiriver :)
Coook kocaman sevgilerimle

8 yorum:

  1. Merhaba Lama,
    Blogun hayirli ugurlu ve daim olsun.Yaptiklarina bakiyor yazdiklarini okuyorum.Tu tu tu tuuu masaAllah diyorum.Takipteyim..
    Vancouver'dan Reyhan.

    YanıtlaSil
  2. Hosgeldin Reyhanciim,
    Lamalik bulasici desem kimse inanmazdi, bak hemen nasil baslamissin tu tu'lara ;)
    Mutlu Ramazanlar
    Takipte kal,

    YanıtlaSil
  3. sarı olan tabağın rengimiydi ben orayı da salata zannettim orasını merak etmistim. teşekkür ederim canım. ördekli salatada haşlanmış patatese ördek şekli vermiş. daha sonra süslemiş zeytinden gözler havuç burun vs. fotoğrafı vardı onlarda ama kimbilir nerde bulursam yollarım sana : )

    YanıtlaSil
  4. Canim o tabagin rengi sari evet ,Turkiye'den gelirken getirmisim ,laleyi severim bilirsin o tabaklari da cok seviyorum:) Hatta ilk zamanlar baska tabagimiz yoktu hep o tabklarda yerdik:) Hey gidi gunler heyy,simdi fazla tabaklari kaldiracak yer ariyorum:)
    Sari bir seyler ariyoran patates geliyor aklima, pure gibi yayip tabaga doseyebilirsin,hatta icine boolca peynir cok seversin ya :)
    Gorusmek uzere..

    YanıtlaSil
  5. slm lama, cumartesi iftara misafirlerim var menü olarak ne önerirsin :)

    YanıtlaSil
  6. Canim ,menu olarak Necla teyze neyi uygun gorurse onu oneriyorum deeermisim:))
    Oneriye ihtiyacin yok zaten senin maAllah, biz geldigimizde cok cesitli ve guzel bir sofra hazirlamistin.Tekrar ellerine saglik:) Degisik birseyler denersen haberimiz olsun ;)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  7. Sali gunu makinani yaninda getir. Benim meshur havuc salatamin fotosunu cekip sitene koymak istersin kesin... sana buy one get one free tarafindan iki poz sheetitirim... Hadi iyisin gene :)))
    zeynep

    YanıtlaSil
  8. Oooo demek sen mutfaga girdin yemek yaptin de havuc salatan meshur olurdu himmm??? Allah'im sen nelere kadirsin:))
    Timem sali aksami kozumuzu paylasiriz...

    YanıtlaSil

Yorum alinca o kadar cok mutlu olurum ki kanatlanip ucarim sanki... Hadi ucur beni okuyucu ;)