11 Eylül 2010 Cumartesi

Bayram Hediyelerimiz...


Zeynep'in esi-dostu icin hazirladigimiz bayram hediyeleri... Kimi sahibini buldu kimi bulamadi henuz.Ama onemli bir ders cikardik bugun, topluluk icinde vermemek lazim bu kisie ozel hediyeleri! Sonra cimcimeler bir araya gelip, bana yan gozlerle bakip, hediye alan sansli arkadaslarian sikayet ediyorlar:
-Bize neden vermedi????
-Nerden bilsin sizin de geleceginizi! :))))
Yanimda, ufak tefek birseyler vardi ama tatmin etmedi tabi :(

Neyse gelelim fotonun detaylarina:
Kutulari, paketleri hediyelerin kendi kadar guzel,degil mi:)
Kucuk beyaz kutular kankalar icin:) Heser, Aye, Elle ve Elle (tercuem edecek olursak, Seher, Humeyra ve Elif:))
Sag taraftakiler delikanli arkadaslarimiza:) Cok seker suveterler:0 Kiz kiyafetleriyle kiyaslanmasa da kucuk beyler icin de seker giysiler bulunuyor:)
Sol kosedekiler buyuklere, yani Zeynep icin buyukler:) abi-abla tayfasi:)
Ogretmenlerimizi unutmadik tabi ki:0) Ortadeki uc kutu onlara: Suslu ogretmenize taki, stresli ogretmenize rahatlamasi icin kahve-cay icerken kullanmasi icin bardak, bir digerine de esarp...


Bu da benim hediyem. Hani ilkokulda yilbasi zamani cekilis yapilir, hekes sectigi isime hediye alir. Komik gelecek belki ama biz de arkadaslarla kendi aramizda oyle birsey yaptik. hersey hediyesiyle geldi , kimi cetiyse ona getirdiigi hediyeyi verdi. Benim bahtima cikan hediye bu! ban hediye verecegini bilse, benim icin ozel hediye secse,bunu alirdi heralde:) Oyle sevindim ki:) Tam benlik gercekten,cok begendim. Herkes de "tam senlik" dedi zaten, ve de eklediler, " e artik bir pasta yaparsin!"' ilk pastamiz bayram tatlimiz oldu. Simdilik Lama ailesi, yedi sadece. Ziyaretimize gelen olursa onlara da Zeynep tatlisi servis yapar seve seve:)
Elindeki kirmizi damgayi farkettiniz mi? Bayram eglencesinde trene herkes binebilsin diye, binene bu kirmizi damgayi koyuyorlar ki tekrar binmesin: Gerci bizimkiler ikiser kere bindi:) Turk genci dinamiktir:))


Herkese hayirli ,mutlu bayramlar...
Basketbol Milli Takimimizindan buyuk bir hediye bekliyoruz bugun! haydi 12 dev adam, dev bir bayram kutlamasi yaptirin bizlere!

12 yorum:

  1. Canım,
    Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlarım.

    YanıtlaSil
  2. Sagol Muhterem,bir tanesin:)

    BTS,
    ezikligin sebebi nedir?
    sana hediye almadigimiz icin mi, sen hediye almadigin icin mi? :0 Okadar da laf vurduk, harclik verin en azindan diye:)))

    YanıtlaSil
  3. süper bence de tam senlik lamacan :) o küçük ellere bittim, büyümüş de pasta servisi yaparmış...

    bu arada hazırladığınız hediyeler çok şık olmuş :)

    YanıtlaSil
  4. anaaam
    boyle de arsiz insan olur mu! cocuga iki cikolata verdi, sen vermesen de Oma abisi verirdi, o da vermese kendi alirdi zaten cocuum!
    demek sen de hediye bekliyordun, tovbe tovbeee!

    Buci,
    Duha'ya da gondercektik de sizin ajansin adresini bulamadik :))) TR'ye gelirken bizzat getiririz ,elimizle veririz insAllah.

    YanıtlaSil
  5. iyi iyi hadi gel sana yemek ismarliyim da kizma:))

    YanıtlaSil
  6. yazik, sen bu mucadeleyi karnimi doyurmak icin yaptigimi saniyorsun... ben,ben sadece ve sadece yavrusunu dusunen bir anayim, Anadolu anasi!hep istegim onun iyiligi....
    carsambadan once ogle yemegi icn bos degilim kusura bakma.please try again later:))

    YanıtlaSil
  7. o zaman sevgili Ana Lama, napsin kus kadar cocuk parayi diye sormazlar mi?:)
    demek benim yerime baskalarini tercih ettin!! hem de 1 gun degil 2 gun!!!!

    YanıtlaSil
  8. o para ile cocuga, yapboz beyin gelistirici oyunlar (biliyorsun kresindekiler uzman degil) , mama, giysi,ayakkabi(kucuk geliyor mevcut olanlar tosunuma), cok daha muhim olani oyuncaklari koyacak bir kutu (toybox diyorlar, ineternet siparisi verceksen boyle ara :)bir tane begendik de 150 $)))cok cok daha da muhim olani TR ucak bileti alinabilir.
    ornekler yeterli oldu mu, tas yurekli BTS teyze!

    YanıtlaSil
  9. ben bayram harcligindan bahsediyoruz sanmistim ama sen direk benim maasa goz dikmissin!!
    hem mavi ayakkabisi da pek bi asortik pek bi havaliydi!
    Legen alalim size, toybox niyetine, pratik annem oyle yapardi:)

    YanıtlaSil
  10. senin ofiste(ofisimsi mekan diyeyim daha dogrusu) calistigini saniyordum! yorum ustune yorum:)) neyse buldum bulaniyorum ben de, hic mahsuru yok,yazabilirsin!

    legen almistik ama yetmiyor. sagolsun es-dost cok hediye veriyor, bayramda da birsuru veren oldu!, legen tasiyor.
    o mavi pabuclar asslinda kucukgelior ama ucuz diye aldik 2.99 $. yavrucagin ayaginin arkadasi yara oldu, bu sabah yuruyemiyordu :(((
    ****
    duygu somurusu, orneklerle kiskandirma, baski yapma vs vs ise yaramiyor bu hatuna.umidimi kestim!sen kazandin oldu mu! 100 $ bayram harcligi versen olurdun(noktali) sanki!

    YanıtlaSil

Yorum alinca o kadar cok mutlu olurum ki kanatlanip ucarim sanki... Hadi ucur beni okuyucu ;)