21 Aralık 2011 Çarşamba

Küstüm hepinize


Küstüm hepinize, iki kisi haric!
Buyuk bir hevesle cekilis duzenledim, halkim katilsin, senlik olsun, "acaba kim kazanacak?" diye kalpler kut kut atsin dedim...
Ne oldu, iki kisi haric kimsele katilmadi...
Hadi Turkiyeki'ler onceligim kitadaslarim oldugu icin ciddiye almadi/katilmadi/ katilmak istemedi(bana kiyamayanlar oldu biliyorum) belki, peki ya siz? Kuzey yari kureninin bu tarafindakiler?  Hic mi onemsemediniz ?  Iki satir yorum yazmak cok mu zor idi..  
Ask olsun, insan masuscuktan olsun, cig tavuk hediye etsem bile  katilmaniz lazimdi ki, gupguzel bir kitaptan behsediyoruz... Zaten hediyenin ne onemi var degil mi...
Yazmayacaktim bunlari icme atacaktim belki ama bakiyorum, ooo bir suru arkadaslar paylasmis baskalarinin cekilislerini, hem de kimisi uc-bes cekilis birden, "haydi filanca arkadasin cekilisine katilin, ben katildim cok heyecanliyim, ay ne guzel hediyeler veriyor " vs vs  filan... Lama'nin zaten hassas kirilmaya hazir kalbi lime lime oldu.

Cekilis sartlarina uygun katilim sadece 2, yazi ile iki, hatta ecnebi dillerde two, duo, dos, zwei, dy, duobus, twee, dois,to dvě, dhá, deux ... tane ...

Bu iki guzide arkadasimi elbette eli bos gondermiyorum, ikisi de odul kazandi! Sevgili Mutfak dili ve Mimar asci. Sizinle bire bir irtibata gececegim zaten...

Sizleri ise bu sitem ve firca ile birakmiyorum sadece, bu kaktuslerden de veriyor, her zamanki yuce gonullulugumle secme hakki bile taniyorum, istediginiz kaktusu alin, sadece bir tane ama!
Buyukluk bende kalsin...

Küstüm hepinize...

24 yorum:

  1. oy oy oy niye küstürdüler seni? ben de katılacaktım ama işte buralara gönderim zor olur o taraftan birileri katılıp kazansın istedim. Boşver sen yine de takma, incik boncuk olunca daha fazla rağbet gösteriyor insanlar :)

    YanıtlaSil
  2. hiii....
    kıyamammm....
    kimleerr üzmüşş benimm kıymetli arkadaşımı...
    üzüldüm bak şimdi bende::(
    off...

    YanıtlaSil
  3. eyvah eyvahh.. şimdi görüyorum.. maksat hediye değil gönüllerin bir olması belki de..

    bu arada kaktüs içtenlik , aşkımız için zorluklara katlanıyoruz demek oluyor:) ben hepsini alayım lütfen:)

    YanıtlaSil
  4. Ah arkadaşım küsme, eminim unutulmamışsındır, ben yeni yeni takip etmeye başladım blogları ve senide yeni gördüm. Güzel bir blogun var takibe aldım Sevgiyle kal

    YanıtlaSil
  5. :(( vala bila ben hiç bir çekilise katilmadim, birtek seninkine degil :((

    YanıtlaSil
  6. Niye yaaaa, ben de katildiiiim! Facebookum yok, twitterda da kendi adimla yaziyorum, cekilisi yazsam kendimi ifsa etmis olurdum! Haaa yas siniri diyorsan, onu bilemem:)

    YanıtlaSil
  7. ay hakllisin canim ya özur dilerim valla ama nasil gonderebilcenki Fransa'ya? Oburleri Turkiye'de diye Turkiye'deki aileme gonderebilirim diye katilmistim ama sen tee Amerikakardasin :( Uf kotu oldum ya simdi tuh

    YanıtlaSil
  8. Canım benim yaaaa... Küsme komşum küsme... Bu bir kaç gündür öyle yoğunum ki; yazını göremedim bile.. Ama zaten ben TR'deyim.çekiliş kapsamı dışındayım yani.. nasıl olsa komşu olacağız ya... o zaman kendi aramızda çekip çekip durur, herkesi çatlatırız. Ayrıca seni, beni her seferinde gülme krizine sokan yazılarından, samimiyetinden, güzelliğinden, Z'den, vs. vs. bir milyoncuk sebepten dolayı çok seviyorum.bunu da belirtmek isterim:).......BARIŞTIK MI?

    YanıtlaSil
  9. Şimdi benim neler yaşadığımı anlamışsındır LM.. O hayal kırıklığı duygusu kadar kıl bi duygu yoktur..

    Söz konusu kitap olunca böyle oluyor. Vereydin bi makyaj takımı, bi bilmem ne. Bak nasıl katılıyorlardı. Gıcık oluyorum işte...

    YanıtlaSil
  10. Merhabalar,
    Kim ne yapmış diye blogdan bloga gezinirken yazınızı gördüm:))

    Olayla sanırım direk bir alakam yok ama dolaylı olarak üstüme alınarak yine de kaktüslerden birini almaya gönüllüyüm.

    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  11. Ay Lama hanimcim bana da kustun mu,simdiye kadar sahsim adina hic bir cekilise katilmadim, senin celikisede katilim yuksek olur diye dusunmustum Tr'den ozellikle.

    Kazanan arkadaslari tebrik ederim :)

    YanıtlaSil
  12. aaaaaaa ne ayıp

    küsmek ne demek şimdi :D

    YanıtlaSil
  13. Lama`cim merhaba ,ok sevindim ve mutluyum. Internet cekmez demisdim geldiyim yerde ama cekti . Ylaniz siteye her halgi bir sey yukleyecek kadar hizli degil. Merak edip sadece email ve arkadaslar ne yapmis bakiyorum.
    Yazi okuyunca uzuldum. Kazandim haberini okuyunca da gozlerim doldu.
    Sanirim Amerika olarak cok fazla blogu olan yok ya da var benim haberim yok.
    Sen moralini bozma zaten her zaman seslenirsin sesine cevap veren bir kisi bile olsa mutlu olursun ya. Onemli olan anlatmak paylasmak soylemek.
    Tesekker ederim canim .
    Insallah gorusuruz. Postami merakla acmayi bekliyorum..
    Opdum Sevgiler..

    YanıtlaSil
  14. Hem cok sasirdim lamacim hem uzuldum hem de cok sevindim. Mutfak dilinin dedigi gibi postami dort gozle bekliyorum:D

    YanıtlaSil
  15. Uzmyin bayanlamami benim

    YanıtlaSil
  16. yahu madem TR ye hediye göndermeyecektin niye beni twitter da o kadar bunalıma soktun hıı? ahım tutmuş işte bak:D

    YanıtlaSil
  17. Sayin okuyucular,
    hala kusum, konusmuyorum sizinle ama bir noktaya aciklik getirmek istiyorum: Turkiye'dekiler de cekilise dahil idi.

    Dikkatli okuyanlar :

    "E Turkiye'den biri kazanirsa, hediye alamayacak mi? Tabi ki alacak!
    Iki secenek sunacagim:"
    cumlesini ve sonrasinda sunulan iki secenegi okumuslardir. Okumayanlar icin de tekrar belirtmis olayim.

    L
    M

    YanıtlaSil
  18. Seni küstürdüğümüz için üzüldüm Lama cım. Keşke zamanında yorum yazıp katılabilseymişim çekilişine. Çünkü bence kitap en güzel hediye. Kazanan arkadaşları kutluyorum. Senin de gönlüne sağlık böyle güzel bir hediye düşündüğün için.

    YanıtlaSil
  19. Ama senin bavulunda ağırlık yapmamak içindi :(
    Nasılsa diğer kuzey küreden katılınırdı diyeydi..
    Ordan bi tanıdık ahbap da yoktu ki:(
    Hoş yine de şenlik olsun dye katılınmalıyıdı da..
    Bahane gibi gelmesin ama,inan bloga yazı bile ekleyemiyorum ki..:(
    küsme Lamam,seviyoruz seni..

    YanıtlaSil
  20. Huuuuuuu komşuuuuu ordamısın?

    YanıtlaSil
  21. Ya canim ya, kusme, bak ben hic bir yere giremiyorum bile, bundan sonra, yani yeni yilda soz :) kusme, saglik olsun :)

    YanıtlaSil
  22. Bende nezamandır giremedim bloğuma misafirim olunca şöyle bi bakıp hemen çıkıyorum.Bu çekilişide görmemiştim.Ama sizi çok iyi anlıyorum.Yeni bir blog sahibiyim ve geçen gün ilk kez mimlendim.Mimde istediğiniz dört kişiyide siz mimleyin yazıyordu.Sevdiğim bloglardan dört kişiyi mimledim ama inanırmısınız sadece bir kişi cevap verdi mime:( Belkide görmediler bilmiyorum çok önemli bişey değil ama ben bu hüsranı yaşadıysam siz uzun zamandan bu yana ve çok hoş bir bloğun sahibesi olarak haydihaydi üzülürsünüz.Hayal kırıklığınızı anlıyorum.Ama hep neşeli kalın bence takmayın bunu pek.. size neşe yakışıyor vallahi..
    Sevgiler dilerim..Bihter

    YanıtlaSil
  23. Ben blogları faceden link olursa takip edebiliyorum.Kim ne yapmış haberim olmuyor fazla.kendi bloğuma bile bakamaz oldum bu aralar.O eklediğin çiçekler varya bayılırım ben onlara :) Daha yeni blogcuyum ben bazen böyle sitemli yazılar okuyorumda şaşırıyorum işte ne yalan:)Böyle arada sitesini özel aramayla bilerek bulup baktıklarım arasındasın.birde umut sepeti de bunların arasında.Kocaman sevgilerimi gönderiyorum sana.

    YanıtlaSil
  24. Canımmmmmm bu yazıyı okuyunca ne kadar utandım bilemezsin hoş bir çok şeyden çok sonraları haberim oluyor zatende keşke görseydim bunu, dediğin gibi iki satırcıktan ne olurdu ki. Lamacığım lütfen kırılma bazen hepimiz böyle şeyler yaşıyoruz ben tüm kaktüsleri suladım solmasınlar boynunu bükmesinler diye tamam mı sen yeterki küsme. hepimiz bir yerlerde birşeylerle meşguluz malum bakma burada herşey güllük gülistanlıkmış gibi olduğuna eminim çoğunluk kendi dünyasında ya hastalıkla yada başka bir sıkıntıyla cebelleşip gidiyor ama buraya gelince hepimiz güler yüzlerle güzel tariflerle biribirimizi oyalamaya bir şeyleri paylaşmaya çalışıyoruz. bak bende hadiye dağıttım öyle şartsız şurtsuz hem de hatta hediye kazanan arkadaşımızdan bierisi bir uğramış bir daha ses yok bile hala hediyesi durur çekmecemde.hadşi o güzel kalbini bunlar için üzme ve dileyelim ki daha çok üzülecek başka şeyler yaşamayalım. anlaştık mı? şunu bil ki çok yorum bırakamasamda eminim bir çok arkadaşım seni çoğu kez sezsiz takip ediyor ve yazdıklarınla yüz-ünde tebesümler oluşturuyor.. sevgiyle kal.

    YanıtlaSil

Yorum alinca o kadar cok mutlu olurum ki kanatlanip ucarim sanki... Hadi ucur beni okuyucu ;)