30 Ocak 2007 Salı

Mim, Sobe, Ebe :)


Once Sevgili Naile, sonra Gulenay sonra da Pinar'dan ogrendim mimlendigimi ve de sobelendigimi.
Cumartesi sabahi Naile'nin notunu gorunce O'na cevaben :
Davetini tabi ki seve seve kabul ediyorum ama su aralar kendimle aram pek iyi degil, kendimi de cok kotulemek istemiyorum ;) O yuzden izninle biraz ertelemem gerekecek...
demistim. Hala kendimle aram cok iyi degil ama daha fazla erteleme olmasin dedim, benim haricimde tum bloglada bu is oldu bitti gibi :)

Simdi beni az cok taniyorsunuz zaten. Mesela sevdiklerini kimseyle pasylasmaya razi olmayan kiskanc mi kiskanc ; sirin mi sirin mi, tatli dilli; mutevazi mi mutevazi oldugumu,mantari sevdigimi biliyorsunuz :D
E geriye cok bisi kaldi mi? Bir insan olaraktan bu kadar basit olmam mumkun degil elbette :)

#Kendimi cozmeyi basaracak kadar uzun sure gecirmedim kendimle, alti ustu 25.47 yil! Milyarlarca insandan cok daha iyi kosullarda, trilyarlarca nimetle, guzelliklerle dolu 25.47 yil... Zamanla daha cok taniyorum kendimi ve buyudugumu farketmek beni mutlu ediyor. Yeterince degil hala ama, olgunlastigimi goruyorum ; Lama ileri daha ileri diyorum; gidecek yol uzun, yapacak birsuru is var bekleyen!

#Sanal aleme ilgim universiteye girip, ilk kez internete tikladigimda baslamisti. Mail gelmis mi diye firsat buldukca internete giren ben zamanla, mesaj gelmis mi diye isi abarttim ve artik yorum gelmis mi diye tavana vurmus haldeyim ,bir sonraki ne olacak acaba :)
Bujene'nin cizgisi o kadar dogru ki! Sakarliktan laptop'a zarar veririm diye mutfaga getirdigim hic olmuyor ama bazen yag eriyedursun ben bir bilgisayara bakip geleyim dedigim olur :) Evin icinde kosarak calisma odasina gelen bir Lama :) Alttaki komsular evde tepinen, ziplayan bir cocuk var saniyor olabilirler! (siz sormadan soyleyeyim, ara sira yemegin fazla kizardigi oluyor ama cok sukur hic yemek, tencere yakmadim bu gune kadar, tu tu tu masAllah bana :P )

#Once annemlere yaptigim yemekleri kanitlamak icin-ac kalmadgimiz bilsinler icleri rahat etsin- resmini cekiyordum. Sonra maille zor oluyor diye MSN sayfama koymustum, sonra da dedim halk da istifade etsin :P ,gecen yaz Turkiyeye gitmeden sayfayi actim. Etrafimdaki insanlar bilsin cok istemiyordum acikcasi benim Lama, Lama'nin ben oldugunu(hala bilmeyenler var zaten). Kimi zaman icimi de dokmeliydim sizlere, ozelimi de paylasmaliydim blog arkadaslarima ama yuzyuze geldigim insanlara soylemek istemeyecegim seyler bunlar...Kim bilir belki tatmin edici dostluklar olsaydi etrafimda hic ihtiyac duymazdim bu satirlari yazmaya... Ama herkes kendi hayatina dalmis halki olarak, herkes icin oncelik "kendi"si ; benim icin de oyle degil midir??? Hayir demeyecek kadar durust, evet demeyecek kadar bencilim...

Bu satirlari blog dostlarimin okumasindan zerre kadar gocunmam ama tanidiklarin okumasi huzursuz ediyor icimi dogrusu. "tanidiklar" diyorum bakin; yakinlarim, arkadaslarim demiyorum...O yuzden belki daha acik yazmiyorum bazi seyleri, kalemim urkek bu yuzden...

#Ve son madde bu resimdeki bebe gibi tombik yanakli degilim artik :P
1.65 boyundayim ve yercekimine karsi 50+ kg civarinda degisen bir is yapiyorum. Universite 2. sinifta iken derslerin yogunlugu, hafif depresif bir mod ve sıkıcı yurt hayati sebebiyle abur cubura dadanmaktan dolayi 60 kg'a merdiven dayamistim. Beslenme aliskanligim normale donunce kilom da normale dondu ama o tombikimsi :P halimi de seviyordum.
Ve sizi de seviyorum, tanidigima cok memnunum, yeni arkadasliklara her zaman kapim acik sonuna kadar...

?Kafanizi mi karistirdi bu satirlar yoksa isik mi tuttu gizemli Lama'nin hayatini daha yakindan tanimaniza? Varsa sormak istediginiz sey cekinmeyin , cevaplarim elden geldigince, icimden geldigince :)

Simdi ebeleme sirasi bende! Takip ettgigim kadariyla aklimda olan arkadaslar coktan ebelendi.
Cok yogundur belki firsat bulamaz ama icimden geldi Kralicemiz Hatice ve beni linklerine ekleyen ilk blogcu oldugu icin ozel bir yeri olan Elif'i ve eeeeeeee gec olsun guc olmasin diyerek Pecete Aysem'i ve HandeKK'yi ve blog dunyasina geri donus yapan;) Hulya Bacimi ebeliyorum!

Sevgiler

48 yorum:

  1. senin icin ozel bir yerimin oldugunu bilmek ne kadar duygulandirdi beni anlatamam, dusunuyorum "hic tanimadigin biri diyorum kendi kendime, neler hissettirebiliyor sana ama diyorum..iyi ki de ilk once ben eklemisim bloguma senin linkini, iyi ki, iyi ki tutmus bi blog olusturmusuz , kalkip yemekler yapmisiz,tanismisiz.." tesekkur ederim lama. simdi bu kiz niye bu kadar da duygusal oldu "lama" ne demis ki diyebilirsiniz;) çok şey demiş , çok..

    YanıtlaSil
  2. Ellerine sağlık Lamacığım. Tu tu tu tu maşAllah sana :)))

    sevgiler..

    aintabsofrasi.blogcu.com

    YanıtlaSil
  3. Ne yalan soyleyeyim, su lama adini pek yadirgamistim ilk zamanlar..Ama hikayesini ogrendigimden beri pek sevimli geliyorsun, inan. Hosgeldin aramiza Lamacigim, nese ve canlilik getirdin.

    YanıtlaSil
  4. Elifcigim,
    "Ilk"ler yeri asla degismeyecek ozeldirler:)
    Cok tesekkurler icli mesajin icin...

    Naile,
    Bilmukabele sekerim, sana da tu tu tu :P

    Betul,
    Samimiyetin icin sagol:) Bazen ben de "lama" ismi gorunce bu ne ya demiyor degilim;)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Lama'cim,
    Maddeleri teker teker hatta bazilarini ikiser sekillerde okudum.Icim buruldu.Umarim bu durum duzelir yda degisir yada her ne denirse iste...ben seni seviyyimm biliyon dimi...kardiss kardisii sever...Operim hicde tombis olmayan narin yanaklarindan:)

    YanıtlaSil
  6. OEKFLPD
    KLRJLLRF DİŞŞF ÖFKRŞG PYLYLFK
    KDLDKLSDLDIFK
    GIZ MNJŞNJKOEÖDKDL
    FDÇÖDÖKÇŞLRTKDÇÖF ÖFKMRJ ULLKELEL
    EJEJE IJRJKRJRLÇKJOIJKTJHYKRŞK BM RJ JREIJOIEBILRL

    YanıtlaSil
  7. ĞEKDMFLDRLTLFLKTKGL

    YanıtlaSil
  8. Sevgili Lamam okuduğum satırlarda abla da olduğumu öğrendim ayol hemi de koskoca bir yaş büyüğüm senden abla mı de die diretsem :D Dostluk yakınlık kavramları için hem fikiriz..Yokluğumda bende sobelenmişim ancak ne yazsam die karalar bağlıom senden ascık kopyaaa çekebülürüm diil mi :Pp

    -dayak yemeden kaçsam iyi olacak eheheh- Öptüm seni canım

    YanıtlaSil
  9. :) bu satırlarını okuyunca ne kadar benzediğimizi farkettim...

    öncelikle yağı döküp soğanlar kızarırken ben de koştura koştura pc başına geçerim :))) bazen eşim kızar iki dakka da oturma şuraya der :P ama bir fark var ben epey tencere yaktım :)) sonra da bulaşıktan nefret eden ben paşa paşa yıkadım o tencereleri :))

    bir de demişsin ya "Etrafimdaki insanlar bilsin cok istemiyordum acikcasi benim Lama, Lama'nin ben oldugunu" Benim de ismimi vermemem buna dayanıyor biraz da. bu şekilde duygularımı, hislerimi daha rahat paylaşabiliyorum. aynen benim de herşeyimi paylaşabileceğim bir dostum yok malesef gerçek hayatta :( ama iyi ki sizler varsınız :)

    seni tanıdığıma memnun oldum bu arada ;) sevgiler...

    YanıtlaSil
  10. Merhaba güzelim görümcede seni çok seviyor:) iyiki varsın hayat iyisiyle kötüsüyle gelip geçiyor biz opzitif olalımki daha güzel geçsin dimi kardeşim.
    Seni çok öpüyorum selamlar..

    YanıtlaSil
  11. İlginç bir anlatımın var Lama, seni daha yakından tanıdığıma sevindim. Benim eşimde senin gibi düşünüyor, ve bizim tanıdıklar beni lavantin lavantini ben olarak tanıdıkları için çok fazla paylaşımım olamıyor.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  12. Lamacim cok tatlisin ya :P

    YanıtlaSil
  13. Lama yaaa, su tombik yanakli seye baktim, gozlere bakislara falan! Benim kafamda canlanana Lama ile cok benziyor! Sen zayif oldugunu daha once de belirttiginden yanak kisimlarini es gecmistim zaten, sen sana benziyorsun yani kafamda :) Bir de sesini duymak lazim, soyle aceleci aceleci! Arada ciyaaak seklinde, ozellikle bana sinirlendiginde! Kih kih kih :)

    YanıtlaSil
  14. Arkadasim Gulenay,
    Ben de seni opiyim ve seviyim :)
    12 gun sonra gercekten opiciz di miii :D

    Canimin ici yegenim Gulenay,
    dchwj we ndqwp hbvncmkdlwl guekkl 478 kg3u2fj v :))


    Vecihe Ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)
    Kopya cekebilursun mahsuru yok;)
    Dofmem korkma ,zaten elim hafiftir vursam da acimasss.Ammavelakin spora basladim artik daha guclu olicim tikkatli olmani tavsiye ediviim :)

    YanıtlaSil
  15. Bujene,
    Kendinle ayni hisleri paylasanlari gormek ne guzel oluyor degil mi:)

    Hayatta herseyimizi paylasan yegane bir Dost var aslinda da biz O'na layik dost olamiyoruz iste :(


    Hayat Ablacim,
    Sahip oldugumuz nimetlerle kiyaslayinca sorunlar minicik miniminnacik oluyor da insanoglu iste aciz ve gucsuz ve nankor ... Yani ben oyleyim iste,degisirim insallah. Dua et geline oldu mu;)

    Lavantin,
    Degisik bir insanim ,anlatimima da yansiyor dolayisiyla:)
    Sevgiler benden sana

    Pembeli,
    Tesekkur ederim , herkes oyle soyluyor demek ki gercekten tatliyim haha :D

    YanıtlaSil
  16. Berceste,
    Cok guzel bir konuya parmak basmissin bebeklik fotom!
    Neden kimse aa bu bebek cok tatliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii demiyor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Alinicam ama!!!!!

    Kimsenin demesine gerek yok zaten, ben bebekligimi cok seviyorum:) Topu topu 10-20 fotom var zaten. Bizim zamanimzda boyle dijital fotograf makinesi ,kamera,video nerdeee :P

    Sesimi duymayi cok istiyorsan arayayim seni ;) Telefon numarani rehberden bulurum, nasil olsa adini soyadini biliyorum artik :D

    ***********************************
    Herkese samimi sicak ve beni onemseyen satirlari icin cooooooook tesekkurler! Iyi ki varsiniz :)))
    ***********************************

    YanıtlaSil
  17. asılda bu yazı herkes yattıktan sonra, gece sessizliğinde, elinde bir kahve ile okunacak bir yazı kıvamında gibi geldi bana(haaa??!!).o yüzden gece herkes yatsın, kahvemi içim ve yorum yapiyimm sevgili lamacım... bu arada doktor hamileyken 6. aydan sonra balık tavsiye etti. ton balığı ve çiğ balıklar (suşi -eksikliğini nasıl hissettim ama anlatamam :P )civa ve bakteriden dolayı yasaktı. yoksa acaip tavsiye etti. sevgiler..

    YanıtlaSil
  18. boşu boşuna ulu lama demiyorum.hatta sayende yemeksiz bir yazı yazılacak bu gece...

    YanıtlaSil
  19. Svegili Pecete!
    Lutfen anlat bana,nasil basariyorum bunu? Nasil benim sayemde birseyler oluyor??
    Ey pecete anlat!

    YanıtlaSil
  20. Lama , böyle gizemli daha güzel bence ;)) anliyorum seniii..bujiminde dedigi gibi....
    seni azcik daha tanimis gibi oldum sanki :))
    aslinda cok sorum var :)) ama sormicam simdii..zamanla yavas yavas sorim..caktirmadan ve de biktirmadan..seni tanimak cok hos :)).cok cok öpüyorumm.....

    YanıtlaSil
  21. bence aştık biz durumu.. tam gerekli düzeltmeleri yaptım, sizin çok değerli mektubunuz elime ulaştı. bizim çok büyük bir abimiz vardır nam-ı diğer yoda (kendisi star wars serisinde de uzmanlığını kanıtlamıştır.) demiş ki; "güç, içinizde" işte ululuk burdan gelir. senin içindeki güçte lamacım. şaka bir tarafa naçizane sitemi benden bile iyi takip edip beni haberdar etmen mutlu olamama sebep oluyor. demek ki iyi birşeylere doğru yol alabiliyorum. keşke bir kahve içimlik uzaklıkta olsaydın... sevgiler...

    YanıtlaSil
  22. gece gece yanlış yazmışım. "olamama" değil "olmama" olacaktır. olan oldu demeyelim olduralım. oldu mu???

    YanıtlaSil
  23. Sevgili Lama ;
    öyle içtensin ki yazılarında...Hele şu Lama'nın hikayesi :)) aslında iyiniyetini buradan anlamamak imkansız canım...Kalbini açıyorsun sen ,boşver bazı şeyler de gizemli kalsın...
    Kafamda tombik hayal etmiştim seni...bilmiyorum neden ama...formda olmana sevindim...bu harika ,yemek bloğumuzun olması kilolu olmamızı gerektirmez değil mi :)

    öptüm

    YanıtlaSil
  24. Sevgili Optio,
    Bugun cok ilginctir kimi aklimdan gecirsem ya bir haberini aliyorum ya yorumunu,sende oldugu gibi:)
    Sor sekerim caktirmadan,biktirmadan sor ama ben de soricim hazirlikli ol!

    Sevgili Pecete,
    Ilginiz icin tesekkur ederim. Unlu bir bilge demis ki "Yaratici herkese ayni cekirdekten vermis, kimisi ulu bir agac olur kimisi curu gider" -anlam olarak boyle birseydi yanlislik olmasin- ...

    Demek cig balik ve tonbaligi zararli gerisini yiyebiliyor hamileler, Bay Lama'ya soyleyelim:)

    Nilay,
    Tesekkurler,ben sadece bir aynayim aslinda,kendi guzel olan beni goruyor:)
    Demek tombik hayal ettin hehe :) Ne ilginc degil mi yazdiklarimizdan birbirimizi tahmin ediyoruz, itiraflar geliyor ardindan :D

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  25. ayy ayy kiyamam ben Lama kardisime:))gelmemi sayiyormus..Elbette insallah gelince opusur koklasiriz:)))yani arkisiss karidss olarak:)

    YanıtlaSil
  26. seni birazdaha tanimak guzel lamacim.resminde sirin mi sirin.

    YanıtlaSil
  27. Lamacim epey uzun bir suredir arkadaslarin bloglarina bakamamistim, malum bizim sipacik bilgisayar basinda gormeye gorsun, resmen saldiriyor, coktandir uzagim bilgysr islerinden.sadece alelacele mailler...

    Kendini anlatirken yazdigin satirlari okurken bazi cumleler icimi burktu... Ne bileyim iste, hic tanimadigin belki gormedigin blog arkadaslarina 'dostlarim' dedigin halde,sirasi geldiginde ayni sofrayi paylastigin, ayni ortamlarda ayni havayi soludugun bizlere arkadaslarim bile dememen, sadece altini cizerek 'tanidiklarim' demen uzdu beni. Birbirimize gercek birer dost olamiyoruz belki, ama en azindan arkadas olabilseydik degil mi?? Ama bazen sartlar, bazen de kendi onumuze kendi ordugumuz duvarlar aramizda cok sey paylasmayi engelliyor... Herseyimi rahatlikla anlattigim sirdas diyebilecegim dostlarim benim de cok az (bir iki) ama iste zaten oyle olur belki de. Kim diyebilir ki, benim 10 tane,20 tane can ciger arkadasim,sirdasim var diye? Amerika'ya geldigim ilk yillarda bu dertten cok muzdariptim, en sonunda aklima en akillica sey geldi, yani komik gelebilir belki bazilarina ama 'Allahim bana yakin arkadas ver' diye cocukca dua ettim. Bikac tane oldu cok sukur ama benim birine acilabilmem icin once karsimdakinin bana acilmasi lazim biraz. Belki de sen de boyle bir fitrattasin..

    (Buradan sirine arkadasima da goz kirpiyorum, o kendini bilir.)

    Sana ve blog dostlarina sevgiler

    Nesrin (M.Seckin'in annesi)

    P.S Bu arada bilmeyerek Lama'nin sen,senin de Lama oldugunu bikac arkadasa soylemistim, uyarindan sonra istemedigini anladim. Kusuruma bakma tekrar..)

    YanıtlaSil
  28. Yorum yazmıştım, hepsi gitti ama Lama için bi daha yazarım:)Hatta bi daha, bi daha:) ama blogger bu Lama sevgimi kötüye kullanıp yorumlarımı silmeye kalkmasın:)
    Çok güzel satırlardı, okudum zevkle, bir kaç ortak nokta buldum:D hemen paylaşayım.
    Üniversite de sıkıcı yurt hayatı ve eyvah aç kalırım öğrenci psikolojisi ile tombikleşen ve üniversite bitti, kilolar gitti diyerek normal hallerine dönen aynı zamanda yaşıt iki Türk hanımıyız.
    bu sobelemeler artabilir:) çok hoşuma gitti, gerçi benim küçük sırrım sır olmaktan çıktı ayan beyan oldu ama olsun:))
    sevgiler

    YanıtlaSil
  29. Lamacığım fotoğrafta ne kadar da şaşkın bakmışsın. Çok sevimli.
    Kendini güzel anlatmışsın canım.
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  30. Gulenay,
    Sen biraz yaramaz misin sanki :)
    10 gun kaldi:)

    Umrancim,
    Tesekkur ederim,
    Sevgiler

    Klubeli,Bezelyeli Pinarcim :)
    Bu blogger sabir testi kardesim,insAllah sabredellim kazanalim:D
    Beni yazacak daha onlarca maddem var,aklima geliyor sunu da yazsaydim bunu da yazsaydim diye ;)

    Rabia,
    Bebecik fotograf makinesine alisik degil ki:)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  31. Sevgili Nesrin,
    Gonlunun guzelligi yuzunden belli ARKADASIM:)
    Herkes icin degildi yazdiklarim, herkesi ayni kefeye koyamam asla! Ve kimseyi uzmek, icini burkmak da istemem !
    Herkesin yasadigi olmustur ve zaman zaman olur degil mi "kalabaligin icinde yalniz hissetmek"...Benimki de oyle,zaman zaman basima vuran... Ve biliyorum ki kimseyi asla suclayamam varsa bir hata Lama'dandir :)
    Kusura bakilacak bir durum yok ,benim cinsligimden kaynaklanan bir durum, diyorum ya varsa bir hata bendendir:)Zaten bunu sana ifade ettigimden beri gosterdigin hassasiyet icin de ekstra tesekkurelimi sunarim. Ayni tesekurler bu aksam misafirlerin (!)olmasina ragmen Lama'ya vakit ayirip bu samimi satirlari yazdigin icin de:) Neler hazirladin bakalim;)
    5 vakte kadar gorusmek dilegiyle;) 5 dakika degil de 5 saat belki ...
    tu tu tu masAllah'lari da o zaman iletirim :D
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  32. Yazını büyük bir keyifle okudum, kendini çok güzel anlatmışsın bende sana göre bir tarif var beklerim, sevgiler..

    Ebru
    http://mutfaksepeti.blogcu.com/

    YanıtlaSil
  33. tu tu tuuuuuuuuuuuuuuuu :P ~~~ hic bay lama gecmemis yazida, senin tarzinla karsilik verdim ben de

    YanıtlaSil
  34. :P~~~~ bu sondaki "~"ler tukuruk oluyor

    YanıtlaSil
  35. Lama lama ben yayamazz bi siyineeyimm...NEsrin kadesime bende goz kirparim,<*>....:))kirptim bilee :)

    YanıtlaSil
  36. Hisst Lama, asureden tadicam dedin dedin, yine tadmadan kactin di miii?? Hic gormedim yedigini.Soyle bi yiyip 'tu tu tu masallah'diyebilirdin yani. Asure dusmani Lama seni!

    Lamanin sikintilarinin gecip, yuzunun gulmesini, bu aksam da tarafimizdan farkedilen durgunlugunun gecip mutlu ve huzurlu olmasini dileriz her bir duaya karsilik Veren'den. Dedigin gibi bes vakte kadar gorustuk belki ama 3 vakit bile surmedi herkesin kalkmasi yani.

    Getirdigin ciciler de hakkaten cok cici.Ne zamandir boyle cicilerim olsun istiyordum.

    Nesrin (M.Seckin)

    YanıtlaSil
  37. Anaa ismi geçmeyince bay lama piyasaya çıkmış bak sennnn :D Enişteee selam yahuuuu :D

    Lamam nirdesin sen bakem ala ala arada ses ver gözelim :Pp Öptüm kojuman

    YanıtlaSil
  38. Ebru,
    Resmini goremedim ama tarif tam bana gore haklisin ;) Tesekkur ederim

    Bayim Beyim,
    Guldurmeyi basardin beni gece gece ne diyeyim:)))
    Ne zaman tukuruk sactigim gorulmus insanlara ~~~~ ;)
    Bu bulus blog dunyasinda bomba gibi dusecek :P

    Gulenay,
    Cok yaramaslik yok agzina biber surerler :P

    Nesrincim,
    Ya inan ben daha yeni isiniyordum! Bay Lama gidelim deyince, hatta diger arkadaslar da kalkinca mecbur kalktim! Popcornu doya doya yiyemedim, asurenin tadina bakamadim hatta buzdolabini kontrol edemedim :P Bir dahaki sefere artik ,yeni cicilerinle bir sofra hazirlarsin yeriz :D
    imza:Asure dusmani olmayan ,yuzsuz Lama :P

    Vecihe,
    Pek dokunmus Bay Lama'ya :) Bir sonraki mimlenmemde 100 kere Bay Lama yazicam, gonlu olsun:D
    Optumss

    YanıtlaSil
  39. resimler düzelmiş lamacım bakabilirsin..

    Ebru/mutfaksepeti

    YanıtlaSil
  40. canimcim lamanın sen oldugunu bilenlerdenim. Seni rahatlatmak isterim ki hiç kasmana gerek yok içinden geldiği gibi anlat kendini :P ben yalan yalan demem :) birde hayatinin ineternet ile buluştuğu ilk dönemlerde mail gelmiş mi die benden gelen maillere baktığın dönem:)

    www.meyvesepeti.blogcu.com

    YanıtlaSil
  41. ben en cok yazi tarzini seviyorum ... hep neseli hep gülümseten : )
    mutlu mutlu!

    YanıtlaSil
  42. Ebru,
    Senin yorumunu gormeden once bakmistim zaten resimlere;) Tekrardan ellerine saglik mantar guvec himm :)

    Beticim,
    Hatirliyorum o gunleri :)Senin eniac uzantili bir mail adresin vardi degil mi;)

    X B5,
    ne guzel gulumsemelere vesiel oluyorsak :) Gulumsemelerimiz baki kalir umarim,
    Sevgilerr

    YanıtlaSil
  43. Lamacim aynen yani ben de yeni yeni isinmaya hazirlaniyor, soyle bir muhabbete gecsek diyordum amma kazara acik kalan TV ve dizi aramiza girdi sanki birazcik ;)

    Bir daha ki sefere daha koyu muhabbetlerde bulusmak dilegiyle efenim..

    bu arada pilav pastasinin resmini gorunce oha filan oldum yaani.. tu tu tu mas.

    Nesrin

    mesacimi publish edemiyorum niye ki ne??

    YanıtlaSil
  44. merhaba inanın çok sevecen insanın hep yanında olmasını isteyeceği bir insansınız ben sizi çok sevdim sizde bana uğrayın beni tanıyın tanışıp kaynaşalım yaniii

    YanıtlaSil
  45. Nesrincim
    Iste sirf muhabbeti bozmasin,goz kirliligi yapmasin diye evimizde Tv yok. Tavsiye ederim;)
    Bu blogger denilen yaratik boyle zorluklar cikariyor,kimi mesaji uzayin bosluguna gonderiyor filan ,alismak lazim;)
    Sevgiler

    Guliz,
    Gelmistim birkac kez sitene ama not birakmamistim
    Kaynasalim tabii ;)
    Cok tesekkurler

    YanıtlaSil
  46. sevgili lamacim
    yorumlari okumak cok zevkliydi ilk basta sonra gulenay isimli arkadasla goruseceginizi duydum
    acaip kiskandim butun yorumlari okuyamadim bu yuzden
    demek ki bende sevdillerimi paylasamayan kiskanan bir tipmisim.
    "Kim bilir belki tatmin edici dostluklar olsaydi etrafimda hic ihtiyac duymazdim bu satirlari yazmaya... Ama herkes kendi hayatina dalmis halki olarak, herkes icin oncelik "kendi"si ; benim icin de oyle degil midir??? " bu satirlar sanirim bir cok kisinin hayatinda ortak olan satirlar
    blog kurmaya neden olan durumda bu olsa gerek.
    acaba diyorum ne ola ki bunun sebebi?

    YanıtlaSil
  47. Lamacim ben de esime cok soyledim Tv yi evden atalim, Tv siz yasayalim diye ama olmadi. simdi de Turk televizyonu alinca artik atmasi daha da zor olacak.(ee biraz da serde televizyonculuk olunca..) Daha gecenlerde birilerine demistim misafirlikte TV acilmasindan hic hoslanmam diye, basima geldi.Ama misafirlerin Turk Tv si hosuna gidince kapatamadim tabii, napiimm.

    Tv'yi evden attirmayi basaramayan Nesrin

    YanıtlaSil
  48. Aytencim,
    Gulenayla biz eskiden tanisiz ama senin kadar eski degil!
    Hep diyorum arkadam sen de gel sen de gel diye!
    Nazar etme ne olur,
    Beni ziyaret et senin de olur:)

    Nesrin,
    Haklisin:)
    Bastan eve Tv sokmamak en iyisi ama ilerde cocuklar olursa birsey diyemem.Halamin oglu yillarca TV karsiti evine sokmadi ama oglu olunca is degisti ;)

    Sevgiler ikinize de...

    YanıtlaSil

Yorum alinca o kadar cok mutlu olurum ki kanatlanip ucarim sanki... Hadi ucur beni okuyucu ;)