14 Mart 2013

Misir gevrekli Tatli

Z, okula giderken " Anne, babamin dogumgunu icin pasta yap" diye emir verince, annesinin de pastaymis neymis ugrasmaya niyeti olmayinca misir gevrekli tatli pasta oldu:) Tarif Miss Gibi Zerrin'den...

Malzemeler

  • 2 paket Krem Şanti
  • 3 çay bardağı Süt
  • 1,5 su bardağı Cornflakes
  • 1 çay bardağı İri Çekilmiş Ceviz İçi (kullanmadim)
  • 2 adet Elma (ben muz kullandim)
Uzerine : Arzuya gore Damla cikolata ve Ev yapimi cikolata sos. Tarif icin tiklayin

Hazırlanışı:1- Süt ve krem şantiyi mikser yardımıyla çırpıyoruz. İçine cornflakesi, iri çekilmiş ceviz içini ekliyoruz. Kabuklarını soyduğumuz 2 elmayı da içine rendeliyoruz. Elinizle güzelce birbirine yedirerek karıştırıyoruz.2- Küçük bir kek kalıbının içine streç seriyoruz. Hazırladığımız karışımı bastırarak içine koyuyoruz. Derin dondurucuya kaldırıyoruz. 30 dakika derin dondurucudan çıkarıp cikolata sos ve

mini damla cikolata ile susluyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum alinca o kadar cok mutlu olurum ki kanatlanip ucarim sanki... Hadi ucur beni okuyucu ;)